Jos sotkuinen pöytä on merkki sotkuisesta mielestä, niin mitä pitäisi ajatella tyhjästä pöydästä?

Kaikki askartelijat tietää, että kun luovuus lähtee valloilleen niin siisteys on katoavaista. Itse askartelen kotona keittiössä, koska tällä hetkellä tila kotona on aika rajallinen. Meillä on haussa isompi asunto, johon saisin oman askarteluhuoneen, ihanaa. Tästä lähtikin blogin nimi idea, eli askartelutaivas. Tällä hetkellä kuitenkin täytyy pärjätä keittiön pöydällä. Tosin koskaan se pelkkä pöytätila ei riitä, vaan homma vähän niinkuin leviää käsistä. Ensin täyttyy keittiön tasot. Seuraavaksi keittiön lattia ja jos luovuus on oikein valloillaan niin tavaraa riittää jopa olohuoneen lattialle asti. Sanonkin aina miehelle Mikalle, että homma hanskassa, tää on hallittu kaaos :)



















Yks päivä Mika tuli keittämään kahvia keittiöön ja päätti ikuistaa mun hallitun kaaoksen Instaan #artistworking  Ikuistettu mieheni Instaan ->


Eikös sitä voi tuosta "sotkusta" sanoa, että luovuus on valloillaan :) Tällainenkin sanonta on tullut jossain vastaan, että " Vapaus on vain kaaos paremmassa valossa". Musta toi on ihan mahtavasti sanottu. Ei ehkä kyllä liity ihan tuohon askarteluun, mutta pikkasen kuitenkin. Myös Anti-Kon-Mari henkinen opus julistaa, että sotku on merkki luovuudesta. On myös tieteellisesti todistettu, että sotkuiset ihmiset ovat usein älykkäämpiä ja luovempia kuin siistit.

"- Jos sotkuinen pöytä on merkki sotkuisesta mielestä, niin mitä pitäisi ajatella tyhjästä pöydästä? "sottapytty nero Albert Einstein on sanonut.

Epäjärjestys ei ole paitsi hyväksyttävää, se on myös ehdottoman tärkeää luovuudelle. Jos mulla on esimerkiksi kaikki tavarat järjestyksessä kaapissa (piilossa), niin ideat askarteluun kumpuavat paljon vaikeammin, kuin jos kaikki tavarat ovat levällään. Tietysti pitäähän ne välillä poiskin siivota, mutta idean varmaan ymmärsitte.

Näihin kaikkiin puolustussanoihin on hyvä päättää tämä kirjoitus ja lähteä älykkäänä ja luovana ihmisenä levittämään tavaroita pitkin keittiötä. Katsotaan mitä viikonlopun sotku saa aikaan :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille ja ollaan oikein luovia ihmisiä tänään!


(julkaistu edellisessä blogipalvelussani (24.2.2018))

Kommentit