Jämäpaloista ihania avaimenperiä

Nyt on ollut menossa joku erittäin "luova kausi", kun ideoita on tullut niin paljon etten ole kerennyt blogia päivittää. Mulla on myös kyllä paha tapa jättää asioita kesken, kun saan seuraavan idean. Keskeneräisiä tuotoksia on nurkat täynnä, mutta sit kun se idea tulee, niin on vaan pakko päästä heti testaamaan ettei vaan idea karkaa päästä.

Keräsin tuossa yks päivä pöydälle kaikenlaisia kippoja missä mulla oli hajonneita koruja, helmiä, nauhan pätkiä ym. pientä tilpehööriä. Olin joskus tilannut Wishiltä avainrenkaita ja klipsejä, joten mietin että miten niitä alkais täyttämään ja hyvinhän se onnistui.


Avaimenperistä tuli tosi söpöjä. Itseasiassa sopii hyvin myös vaikka laukkuun koristeeksi. Hyvin sai käytettyä kaikkia pieniä nauhan pätkiä, helmiä, nahka suikaleita ym. 


Näitä oli paljon erilaisia ja tässä nyt muutamasta kuvat. Kirjainhelmet oli hauskoja. Tilasin Wishiltä testiin yhden pussin. Ei siitä satsista kauheen montaa sanaa saanut, kun tuppas olemaan noi vokaalit vähän vähissä siinä pussissa 😄 muutaman kuitenkin.

Ihanaa syksyistä viikonloppua!



Kommentit